marți, 24 februarie 2009

ziua 4

sunt ofilita ca o trecuta floricica in glastra de sticla.

am avut o noapte de filme de groaza. trebuia sa inregistrez oamenilor bagaje pt BA cu eticheta de cala pe care le puteau lua cu ei in cabina... si toate erau jucarii de lemn. deschideam ochii la vreo 10 min, simteam cum imi urca acidul in stomac, incercam alta pozitie... aceeasi marie cu alta palarie.

azi am decis ca e momentul adevarului. l-am dus pe micu la vaccin. am fost in formatie completa. fu prima mea iesire de vineri dupa interventie. am facut fata. ba mai mult ne-am dus la cumparaturi. dar... mi-am dat seama ca eram in reluare.

si printre rafturi m-a izbit! totul tine de psihologie! nu as fi putut baga in gura nici cat negrul sub unghie, dar ma uitam jinduind la rafturi. vechile obiceiuri se sting greeeeeeeeeeeeeu... obisnuinta e a doua natura a omului, si cum eu nu stiu altfel, sparg tot si o iau altfel de la inceput.

am primit premiu un borcan cu mancare hiperproteinata ca sa balansam lipsa de vitamine si proteine din ultimele zile. cu gust de karamel. l-as fi ras cu cutie cu tot, dar dupa 3 lingurite... au inceput crampele anuntatoare de calamitate. am impachetat borcanul in folie si l-am trantit cu ciuda in frigider. asa se nasc frustratii... intai de ce nu slabesc, apoi de ce nu e voie sa mananc:) cine ma mai stie si pe mine.

plina de proverbialul meu avant pionieresc, nitel sifonat si aburit m-am apucat sa fac supa. cu legume si cu carne tocata. ca asa zice pe hartie. telina nu e voie (dar eu am pus un munte in supa), ceapa nici atata (dar eu fac gomboti cu carne si ceapa) si... mi s-au inmuiat genunchii. am pus deci supa la fiert si-mi trag sufletul scriind pe-aici. dar atentia mea distributiva lasa de dorit.

ma duc sa trantesc bulinele de carne in zeama si sa adulmec(ca atata ii ramane) minune de zeama cu morcovi.

4 comentarii:

Lala spunea...

Hai ca va merita tot chinul.
O imbratisare mare de la mine :)

Ceska777 spunea...

Nasol! Eu credeam ca nu mai ai nevoie de dieta din moment ce nu te lasa dumnealui sa mananci mai mult decat te lasa. La naiba! Dupa cate zile trece buba?

Zicolorata spunea...

Si eu credeam la fel ca Ceska.... ufffff....

m_m spunea...

pai.. trebuie dieta. daca as manca doar 150 de gr, si toate ciocolata sau zahar la lingurita... cu tot cu balon m-as face cat un elefant matur. acu-s cat un pui. desi nu exclud total zaharul. pt ca uite, in suplimentul superproteinat e zahar. si nu mi-e frica de el. in actimel la fel... rabdare si tutun, p-orma... pe cantar se vede diferenta: 87.8 - 83.7 deci... cu curaj inainte!