sâmbătă, 28 februarie 2009

ziua 8

ziua 8 e zi de bilant.
la o saptamana dupa marea tortura, fundul meu se prezinta cu aproape 5kg mai usurel. stomacul mai plat, stari de foame considerabile, o sete care n-am mai simtit-o pana acum. noptile s-au mai "asezat", stau cu urechile ciulite la ce-mi transmite "piatra de moara" si incerc sa-i fac pe plac. per total e bine. chiar suportabil. (mai putin bautul apei... inca n-am invatat sa beau doar 100 de ml odata, in 15.000 de inghitituri, cu pauza intre ele).
am pornit de la 87.8. fara balon.
am ajuns la 83.6. cu balon.
deci scadem 0.5. cat face balonul in sine.
am promis ca o sa notez toate mesele. dar am uitat. am sa incerc de azi. dar cum azi e ziua lui Bruno... hmmm... mi-e ca n-am sa notez nimic. poate doar o lingura de tort de la party.

ziua 7

cu intarziere... relatam ziua 7.
care s-a petrecut aproape perfect!
fara dureri, crampe, greturi, dar cu foame si sete aproape continua.
e prost stomacu' da' mai prost e capu'. las' ma dau eu pe brazda...
am avut un copil neasteptat de cuminte ieri! m-a ajutat la curatenie, a dat cu mopul, a aspirat, a strans jucarii - doar ca sa le poata imprastia 2 minute mai incolo- am facut cumparaturi si el ducea cosul, a mancat spanac cu peste!!! ce mai... un vis de baiat!
dûpa ce l-am pus in pat pe frate-sau, l-am scos un pic in oras. ultimele cumparaturi inaintea marelui party! niste farfurii cu piet piraat si winnie, pahare pentru sampanie de copii...
am facut pachetele pana seara tarziu.si pentru cei de la party si pentru cei de la scoala.
am savurat (chiar savurat vreo 15 minute )un ou mic de ciocolata si un ursulet de jeleu, cu acordul lui tati. cred ca lesinam daca nu gustam la cat am stat cu nasul in ele...
dar a fost proasta inspiratie.m-am foit si m-am perpelit o noapte intreaga...