luni, 2 martie 2009

ziua 10


noroc ca blogul imi adauga zilele automat, caci eu le cam pierd sirul.

de cand cu preaminunatul balon si mancatul putin si sanatos, niciodata indeajuns dupa parerea capului meu, zilele s-au lungit. poate si pentru ca nu merg la servici. ajung chiar sa cred ca ma plictisesc:)))


azi de dimineata m-am cantarit. mi-a stat si inima in loc, mi s-a oprit si respiratia si n-am sa scriu despr ece-am vazut pe ecran. e o eroare si o greseala... caci de e sa fie adevarat... dar nu e! astept pana maine, ziua 11, zi norocoasa prin definitie, sa mi se stearga infricosatoarea viziune de pe chelia creierului meu chinuit de dieta. in plus am mancat azi o supa de praz, la plic, la pranz, pe care o diger, cred, si acum...


tot azi de dimineata l-am trimis pe copilu' de 3 ani la scoala, la al 3-lea party. ca in povesti! si a venit acasa cu un invitat: Jules.


Jules e o papusa de calti, urata foc, dar care e mascota clasei. fiecare copil are dreptul s-o duca acasa de ziua lui, sa sarbatoreasca impreuna. a venit cu ghiozdanel, cu pijama, cu doudou personal, cu o masca pentru petrecere si un caietel. Jules scrie in fiecare zi impresii din vizite. si-a trebuit sa scrie si acum.

partea trista e ca bruno s-a simtit amenintat de Jules si nu prea l-a iubit. acu de exemplu zace in fundul gol (Jules nu bruno) pe canapea si se uita la tv, dupa ce bruno i-a jumulit pijamaua, i-a trantit in cap farfuria cu fructe...

sacha insa, era in delir. uratania asta de Jules era delicioasa in ochii lui si-i rodea nasul cu spor! unde sa mai pun ca in jurnalul lu' uratu' scrie la "continut" ca daca deterioram elementele... platim amenda!


ce ti-e si cu micii astia...

2 comentarii:

Ceska777 spunea...

Da` frumos ati petrecut! (am vazut pozele) Si chiar ca in povesti:3 zile (pentru 3ani?). Si ce de cadouri!!!!! Sa fiti sanatosi sa tot petreceti urmatorii 100 de ani!

cris spunea...

io ma prapadesc aici de ras, ca scrii asa cu drag si cu sictir si vai ce ma mai distrez io....:)