vineri, 20 martie 2009

ziua 28


azi e o luna de la marele eveniment!

dar eu ma uit pe calendarul meu cu un porc care sta in iarba printre papadii, si-mi zic ca asa sunt si eu: ca un porc! cel putin asa ma simt. cel putin porcul din poza e roscat, cu ochi jucausi si pare chiar fericit. eu seaman cu ruda lui adulta, mare grasa, latita pe canapea, nefericita si depresiva de-a dreptul...

cantarul zice ok. 79. deci un kil in minus. capul zice +20.

lucrez dupa-amiaza, dupa ce incepand de la 8 dimineata, cu intreruperi de messenger, strang, adun, curat, frec, aspir, matur, aranjez dulapuri, calc si calc si calc, schimb lenjerii, perdele, cuvertura pe canapele, adun gunoiul din terasa...
zau ca o zi dintr-asta ma frustreaza rau. cand nu am timp sa le fac pe toate, nu bag de seama nici ca priza a iesit din perete acum 4 ani si nici pana azi n-a pus-o nimeni la loc, nici ca au ramas ambalaje in terasa de la pungile de gunoi de joi seara, de acum o luna, nici ca pisicii au ravasit tot holul, nici, nici ,nici... dar si cand le fac, ma iau toti dracii ca daca eu nu spun sau nu fac singura, lucrurile raman asa, se umple de praf, cu anii!
si uite ca azi m-o fi pocnit astenia de primavara... prefer sa merg la servici, sa vad ca eforturile mele folosesc cuiva, decat sa ma ingrop in sarcini menajere care oricum nu sunt nici apreciate, nici macar observate si care nu tin mai mult decat un uragan de copii mici.


4 comentarii:

Lala spunea...

Capul sus Miri ! Pupici.

Elle spunea...

mirikule .. felicitari! hai sa vezi tu peste 6 luni cine face parada modei?? pic cu pic .. se goleste sacul .. ca sa parafrezez .. hi hi ..

sa stii ca si eu prefer sa merg la job decat sa fac smotru ..

pupici

Ceska777 spunea...

Nu si tu, Miri! Credeam ca numai eu am chestii din astea, de revolta impotriva co-locatarilor din casa asta! Macar voi mai evadati la job!!! Fericitelor!

Stai, sa vina primavara definitiv si o sa vezi cum ne trece depresia!
La mine de 2 saptamani zac in mijlocul camerei gazei marginile pentru mocheta si nu se gaseste sa le puna nimeni!!! Daca mai fac eu si din astea zau ca imi dau diploma de om bunlatoate!
Consolarea: o sa ne tragem sufletul la pensie daca apucam !

Rami spunea...

Ei uite cum se duc kilogramele unu cate unu.
Si cu atata treaba cata faci in casa se duc si mai usor.
Are si aia rolul ei.
Eu tare te admir pentru ce esti!