luni, 13 aprilie 2009

7 saptamani

Christosa Inviat! (pe alocuri, unde nu s-a intamplat inca, se petrece saptamana viitoare, dar traind intr-o tara catolica, iata, sarbatoresc un Paste care nu e al meu... dar oare cate nu fac inca din instinct de supravietuire intr-o lume ostila, inchisa veneticilor, in care ori esti ca ei , ori esti impotriva lor...)
nu avem poze, nu gasim incarcatorul aparatului...
pt saptamana nr7, numai de bine.
sambata trebuie sa fi fost vreo 75 de kilograme pe cantar; scapasem de niste ragaieli infioratoare cu damf de oua clocite (eu si acum mai spun ca nu a fost gastro ci pur si simplu mi-a putrezit mancarea in stomac), insa dupa umplutura de pui inexistent, executata la tava, halita cu ceapa verde si asezonata cu oua de ciocolata fara oprire - deduc ca se apropie perioada x a lunii - aceleasi ragaieli infioratoare imi dau de stire ca stomacul da rateuri...dar, de e bine, de nu , nu ma simt deloc cu musca pe caciula.
n-am mai facut sport. n-m avut cand si in ultimele 3 zile... nici unde.
incap insa in faimoasa uniforma noua, in sarafanul care nu exista in marimea mea.... deci...44 si am sarafan la uniforma. asta merita sarbatorit cu cioco.
sacha scapa de bube. si sta singur in picioare. nu paseste, sta in echilibru si se amuza de marea lui realizare.
bruno... a facut caca pe el, in camera, a manjit covorul, l-a muruit, s-a sters de plapuma, si-a lins degetele, s-a colorat pe puta goala, si-mi radea cu gura pana la urechi in timp ce facea pisu pe covor intr-un cerc perfect rotund... l-am smucit si l-am plesnit, evident.... imi iesisera ochii din orbite si inca mai miroase in casa...
domnul sot e neatins, pur, neprihanit de bube sau de diaree. sa speram ca ramane asa:)
si...
gata

Un comentariu:

Lala spunea...

Auch dar ce saptamana ai avut .
Sper ca asta sa fie mult mai buna si sa sarbatoresti un paste mai placut in sensul de a fi toti sanatosi si voiosi .