sâmbătă, 23 mai 2009

urmarea...

51. am castigat bani, in ideea in care am muncit. ideea cu munca revine obsedant, visez "crane plashuri" noaptea, si ma vad pasager in avioane AA la dreaq sa ma pieptene.
52. n-am mai intrat pe desprecopii si nici pe facebook. si-mi pare rau, dar cred ca mi-am pierdut indemana, rabdarea si aprecierea fetelor.
53. m-am apucat de epilat cu laser si ma simt sexy.
54. m-am tuns scurt si negru. am renuntat la suvitele rosii. reactia: areti mai slaba. "areti" nu esti, a se nota aspectul.
55. am primit cadou de ziua mamicilor de la bruno: un ghiveci decorat de el, albastru cu stele de mare sclipicioase si doua boabe de fasole incoltite in el. sunt mama denaturata, plantutele tocmai au decedat.
56. i-am facut un album mamei cu fotografii de-ale copiilor. ea s-a bucurat, eu l-as fi tinut pentru mine.
57. sacha are colti de tigru. 3. asteptam cu nerabdare mucii si miorlielile de la numarul 4.
58. am vizitat-o pe kai-mook, elefantica din antwerpen care are doar 6 zile (azi) si care a iesit pentru prima data in lume in ochii vizitatorilor. am primit si o bombonica in cinstea nasterii ei.
59. bruno n-a vrut sa plece din gradina zoologica fara o kai-mook de plush.
60. pe sacha l-au vopsit soricel.
61. am primit felicitari in scris pentru prestatia deosebita de la servici.
62. am primit flori desenate pentru merite alese.
63. am platit vacanta ingrozitor de costisitoare in turcia. sper sa ne si bucuram de ea.
si ma lasa inspiratia. am un vid frate cu o gaura neagra in capul meu de gasca ametita. o fi de la soare. poate la 64 ar trebui sa scriu: am vazut si soarele zilele astea.
am revenit mai devreme de la munci. copiii dorm. mi-e foame. mi-e somn. nus tiu in care ordine. dar trebuie sa ne hotaram unde iesim. as manca mici. si friti, cu mustar la firul ierbii. am putea face bbq in gradina dar ne e lene. as merge la un shopping dar mi-e lehamite samai pun haine pe mine. defilez in tanga si in sutien cu dungi prin umila mea sufragerie facand un preaminunat numar de strip pentru vecinii de la timmerman's si pentru trecatorii rataciti.
la 65 as pune... am facut dragoste. nu azi, nu fix acum, ca pe vremuri. poate ca e important de vreme ce ma ia cu fluturi prin stomac. sa fie parfum de alta data? orice ar fi fost, fu bine.
s-a trezit bruno

2 comentarii:

Elle spunea...

miri .. tu vrei sa te faci si mai sexy .. auzi epilat cu laser .. super! si pe mine ma bate gandul dupa ce termin cu bb2 ..

unde mergeti in vacanta in turcia??

PS: si eu facui cu sotu' .. xxx .. ca pe vremuri .. good old times ..

Ceska777 spunea...

"dar cred ca mi-am pierdut indemana, rabdarea si aprecierea fetelor".
Poate primele doua sa fie adevarate, ultima afirmatie in nici un caz. Mereu intreaba cineva de Miri si baietii ei....
Hai ca ne e dor de voi!