duminică, 6 septembrie 2009

de trei luni in coace... gura doar ca-i tace...
nu ca n-as fi avut ce scrie, doar ca mi-am gasit motive la infinit sa n-o fac. e si scrisul o forma de educatie a vointei. nu ajunge sa ai talent, scrisul seexerseaza ca orisice alta indeletnicire.

insa eu am un mare noroc cu prietenii care ma atentioneaza ca m-am lasat de izbeliste, ca mi-am lasat in paragina gradina cu idei si ca ar fi cazul sa ma apuc de o curatenie de toamna in ograda.

asadar, pe scurt 10 lucruri pe care le-am facut in ultimele 3 luni:
1. am suferit din cauza balonului. nopti lungi de indigestii, regurgitari, accese de acid, senzatii de voma, nedormit si frustrari de toate felurile.

2. am petrecut o vacanta de vis in turcia. am platit si pielea d epe noi, dar nu regretam absolut nici o secunda. doar poate ca a fost atat de scurta, desi 10 zile e o perioada... mai mult decat decenta.

3. am ramas insarcinata fara sa planificam asta, dintr-o incercare si atat. abia acum incep sa ma obisnuiesc cu gandul desi s-a intamplat pe 25 iulie dupa telejurnal si am facut un test pe 11 august. azi are fix 8 saptamani implinite si nici vorba de greturi. sa speram ca asa ramane si in continuare caci mi-am platit tributul pe vremea cand adaposteam balonul. bilant dupa 6 luni si 10 zile: 72.5kg dupa o dezhidratare infernala de 3 zile. imi dau voie sa urc pana la 74+ un pic. si-apoi... incepe regimul diabetic.

4. am scos balonul in urgenta si... de o saptamana ma simt alt om. mi-am revenit la old self. cu bruno tot nu gasesc loc de intelegere, dar o pun pe seama sarcinii si nu a indaratniciei lui.

5. a inceput scoala. ma uit cum au crescut micii mei paraziti (mananca si dorm si nu produc nimic decat zambete si nervi) si-mi spun ca in curand n-o sa mai am vreme nici de tv, nici de calculator, nici de forum nici de nici unele....

6.mi s-a prelungit contractul. e tot unul temporar si se termina atat de aiurea incat nu voi beneficia decat de dreptul de prenatal. eventualitatea unui contract fix nu exista... nu sunt tampiti sa-mi ofere un contract fix cand am o maternitate in fata.

7. mi-am dat seama ca am trait si traiesc intr-o lume in care singurul parametru concret sunt principiile mele morale, preluate de la mama si de la tata si la care nu sunt pregatita sa renunt doar pentru ca restul asa gasesc de cuviinta. ma felicit ca sunt dintr-o bucata, butuc chiar, si ca nu ma sufla, cel putin pana la proba contrarie, vantul schimbarilor.

si se pare ca nu am 10 lucruri de care sa-mi amintesc. bune si 8. mai tarziu am sa scriu despre cele 10 lucruri care vreaus a le fac pana in octombrie.

3 comentarii:

Ceska777 spunea...

Oho, in sfarsit. Welcome back! Si ramai aici, ok? Cu noi....

Rami spunea...

welcome back.Missed u!!!
Felicitari inca o data pt bebe din burtica.

Moni spunea...

Felicitari ptr sarcina Miri! Sa fie usoara, la fel si nasterea, iar bebe grasunel si sanatos.

Wow..te admir sincer ptr curaj!

Pupici si poate reusim totusi sa ne vedem pe la granita intr-un tur de shopping.