luni, 23 februarie 2009

ziua 3

orice minune tine trei zile.
asa ca sper ca azi e ultima zi de cosmar pe fata.
am varsat in astea 3 zile cat n-am varsat in viata mea.
mi-am inghitit cuvintele in mijloc de crampa, am respirat adanc si-am injurat la finalul fiecarei propozitii.
e un efort, frate, sa vorbesti. nu-mi inchipuiam ca vorbesc din stomac totusi...

ieri am baut in 2 ture cate 100 de ml de suc de fructe pregatit de domnul sot. ma rog, aia era cantitatea initiala, ca pana la final eu am baut vreo doua guri si copiii se certau de la paharul meu. deci: nah si tie na si tie...

azi am mancat un activia. natur, zice domnul sot. eu pot sa jur ca pusese zahar in el. mi-a explicat el pe urma ca de la atata varsat suc gastric si apa o sa mi se para limonada. si fix asa este:)

am baut si supa la plic strecurata. jumate de cana. a durat ceva pana am bagat-o in fizic. inca am scarmanarea aia in capul stomacului.

cu medicul n-am mai vorbit. vineri seara i-am zis ca e suportabil, ca nu tre sa ajung la spital si ... gata. pt banii cati i-am dat sa sufar, ar putea macar chitanta sa-mi dea. dar n-am. am numai certificatul de garantie al balonului si un cartonas cu: my name is and i am ballooned:))

in seara asta am sa beau suc de fructe. ce gustos.:) de fapt nu mi-e foame. si cred ca sunt putin derutata cand vad ca ziua mea, fara mancare,d evine mai lunga. ramane timp mai mult pentru dormit de exemplu. sau pentru altceva. e totusi o diferenta sa nu-ti ocupi constant creierul cu: hmmm, oare ce-as manca...

4 comentarii:

Moni spunea...

Miri ma bucur ca iti e mai bine. Si acum cum ramane? Nu mai mananci mai nimic ptr ca nu mai ai senzatie de foame? Si cat timp?

Oricum iti urez mult succes. Recunosc ca e un drum pe care eu n-as porni. Important este insa sa faci primul pas. Indiferent de drumul ales.

Pupici si celor 2 nazdravani

Ceska777 spunea...

Pai cum? Balonul nu umple numai stomacul umple si mintea cu alte ganduri decat: ce mai mananc eu acuma? Oare? Ia sa-mi conving eu creierul ca am un balon in stomac si nu mai incape nimic!!!!

Ceska777 spunea...

Acuma vorbind serios: succes! Sa ne tii la curent....cu ce pierzi si sper sa nu mai recuperezi never ever... (km).

roxana spunea...

Toata admiratia pentru vointza!
Chapeau bas!